Posljednji meč Kupa Jedinstvo igra u Cazinu

Posljednji meč Kupa Jedinstvo igra u Cazinu

S. Grebović

Nakon pobjede protiv Bratstva iz Bosanske Krupe rezultatom 4:1, u okviru Kupa Unsko sanskog kantona nogometaši bihaćkog Jedinstva, sutra na gradskom stadionu u Cazinu odigrat će posljednju utakmicu u Kupu USK-a protiv ekipe Krajine iz Cazina.

Ovo je ujedno i uvertira pred početak nove sezone. Izabranicima Benjamina Ključanina u ovom susretu treba pobjeda ukoliko se žele plasirati u Kup Bosne i Hercegovine. Ključanin je istakao da u susjedni Cazin vodi najjaču ekipi i očekuje pobjedu, dodavši da ima respekt prema protivnicima.

Utakmica između Krajine i Jedinstva igra se u subotu ( sutra ) s početkom u 17:30 sati na gradskom stadionu u Cazinu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.