"Postoje klubovi koji žele Muslimovića"

Menadžer bh. napadača za švedske medije

"Postoje klubovi koji žele Muslimovića"

Adnan Beganović

Bh. reprezentativac Zlatan Muslimović nakon isteka ugovora sa PAOK-om još uvijek je bez kluba, a njegov menadžer Andreas Saldo za švedske medije je rekao da se za njegovog štićenika raspituju brojni klubovi, no još uvijek nema ništa konkretno.

"Postoji nekoliko klubova koji su zainteresirani za Muslimovića, ali još uvijek nema konkretne ponude. Za Muslimovića se najviše raspituju italijanski klubovi, gdje je ostavio dobar dojam. Pored toga poznat je i u Njemačkoj i Engleskoj, s obzirom da već dugo nosi bh. nacionalni dres", rekao je Sadlo i dodao:

"Iz Rusije ima mnogo klubova kojima je zanimljiv, međutim on ne bi tamo nastavio karijeru. Želimo što prije da riješi svoj status, no nećemo ni žuriti. Muslimović želi dobro razmisliti gdje će nastaviti karijeru jer je u PAOK-u bilo dosta finansijskih problema. U isto vrijeme svjesni smo da se prelaznom roku bliži kraj, ali vjerujemo da će na kraju sve biti u najboljem redu".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.