Postoje kontakti, ali ništa se još ne zna

Vedin Musić iz Istanbula o interesovanju Čelika

Postoje kontakti, ali ništa se još ne zna

Adnan Beganović

Fudbaleri zeničkog Čelika jučer su krenuli sa pripremama za proljetni dio prvenstva. Redove zeničkog premijerligaša napustili su Samir Duro i Nermin Jamak, dok su ostanci Eldina Adilovića, Darija Purića i Adina Džafića pod velikim znakom pitanja.

S druge strane, čelni ljudi Čelika u potrazi su za pojačanjima, a kao jedna od mogućih akvizicija crveno-crnih spominje se i nekadašnji reprezentativac Bosne i Hercegovine, Vedin Musić.

Kontaktirali smo Musića, koji se trenutno nalazi u Istanbulu.

"Postoje neki kontakti, odnosno iz Čelika su zainteresovani za moje usluge. Međutim, u ovom trenutku vam doista ne mogu reći da li će od toga biti nešto. Najvjerovatnije ću nakon povratka iz Istanbula sjesti sa ljudima iz Čelika i onda će mnogo toga biti jasnije", rekao je za naš portal Vedin Musić.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.