Postoji obostrani interes za saradnju između Želje i Kajkuta

Željo jedna od opcija iskusnom napadaču

Postoji obostrani interes za saradnju između Želje i Kajkuta

M. Šljivak

Iskusni napadač Saša Kajkut (33) napustio je ekipu Zrinjskog nakon utakmica u Ligi prvaka protiv Maribora.

Ovaj 33-godišnji posljednjih dana se sve češće spominje kao novo pojačanje FK Željezničar, a kako SportSport.ba saznaje, postoji obostran interes da se ugovor između dvije strane zaključi, a Kajkut bi u redovima ovog tima zamijenio Ivana Lendrića koji je karijeru nastavio u francuskom Lensu.

Međutim, Kajkut još uvijek nije siguran hoće li ekipa s Grbavice biti njegov budući klub. Postoji nekoliko opcija za ovog fudbalera, a Željezničar je za sada samo jedna od opcija.

Pored Plavih, interes za iskusnog napadača pokazuje još nekoliko domaćih klubova, koji su već stupili u kontakt sa Kajkutom i koji mu nude ugovor.

Također, postoji mogućnost da on karijeru nastavi u Iranu. Aktuelna je opcija potpisa za Saipu, a gdje će ovaj sjajni napadač na kraju završiti, biće poznato u naredna dva-tri dana.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Saša Kajkut iza sebe imao zaista bogatu karijeru. Od bh. timova igrao je za Borac, Kozaru, Čelik, Krupu i Zrinjski, a nosio je dres i nekoliko ekipa iz inostranstva.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi