Posušje izgubilo od trećeligaša
Posušaci na "popravnom" protiv Širokog

Autogolom Brune Prlića

Posušje izgubilo od trećeligaša

U kontrolnoj utakmici sa Rudešom, jesenjim prvakom Treće lige Hrvatske, nogometaši Posušja poraženi su 0:1. Da stvar bude gora, ekipa trenera Borisa Gavrana izgubila je greškom Brune Prlića koji je postigao autogol u 30. minutu susreta.Gavran je poslije meča bio nezadovljan, ali je kazao kako ima još puno vremena do početka drugog dijela sezone u Premijer ligi BiH. 

„U utakmici sa Rudešom isprobao sam određene taktičke varijante, ali i pojedine igrače testirao na pozicijama na kojima do sada nisu igrali. Mnogi od njih i nisu se najbolje snašli. Međutim, vjerujem da će u narednim susretima naš tim puno bolje funkcionirati“, rekao je Gavran.

Posušje će prekosutra igrati sa Širokim Brijegom. Sedmog dana u ovom mjesecu trebali bi gostovati u Livnu i sastati se Troglavom, a 10. u Makarskoj igrati sa Zmajem. Najjaču provjeru Posušaci će imati 14. veljače, kada će biti gosti Šibenika, hita prvog dijela HNL-a.  

Posušje – Rudeš 0:1


0:1 Prlić (30 - autogol).

ŠIROKI BRIJEG – SPORTSKI CENTAR „Musa-Karačić“. Gledatelja: 50. Sudac: Vinko Ćorić (Mostar). Žuti karton: Daničić (Posušje).

POSUŠJE
: Markotić, Režić, Vranjković, Mičeta, Prlić, Sakan, Ljubić, Ivanković, Daničić, Bevanda, Stojanovski. Još su igrali: Bakula, Čuić, Baćak, Bubalo, velić, Pokrajčić, Stipić, Galić, Jurić, Bandić, Pinjuh. Trener Boris Gavran.
RUDEŠ: Obradović, Dandić, Herek, Hudolin, Marković, A. Cetina, Brkić, Marinšek, Galić, Tadić, Raić. Još su igrali: Relota, Barun, V. Cetina, Jazvić, Gusak, Kelentrić, Jašaragić, Budić, Tolić. Trener: Stipe Brnas.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.