Jedan od najgledanijih klubova u Premijer ligi će ubrzo domaće utakmice igrati pod reflektorima

Dobra vijest za sve navijače

Jedan od najgledanijih klubova u Premijer ligi će ubrzo domaće utakmice igrati pod reflektorima

E. Škorić

Iz HŠK Posušje saopštili su sjajne vijesti koje će posebno obradovati navijače tog kluba.

Posušje je prošle sezone igralo u Premijer ligi BiH i ovaj tim je bio pravo osvježenje za domaću nogometnu scenu, budući da su tribine stadiona Mokri Dolac bile pune bez obzira ko bi gostovao.

Sada će Posušaci dobiti reflektore, što znači da će lokalni ljubitelji nogometa imati priliku da uživaju i u noćnim utakmicama.

"Jutros je ured načelnika Ante Begića priopćio javnosti da je raspisan javni natječaj putem kojeg će se prikupljati ponude za nabavku i postavljanje reflektorske rasvjete na stadionu Mokri Dolac. Procijenjena vrijednost javne nabavke je nešto više od 212.000,00 KM, a predviđeno vrijeme realizacije je 90 dana nakon okončanja procedure. Navijači jednog od najgledanijih klubova u BiH moći će uskoro uživati u noćnim utakmicama svog nogometnog kluba", objavljeno je iz HŠK Posušje.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Posušje je kolo prije kraja uspjelo da izbori opstanak, pa će i naredne sezone navijači uživati u vrhunskim mečevima, a u prvom kolu već 16. jula ugostit će Velež iz Mostara.

Top Komentari

user1642582157
Idemo još jače za inat drugih.
3 2
Paulax
Lijеp pоzdrav) Zоvem sе Paulа, imаm 24 gоdine) SЕХ mоdel роčеtnik 18+) Vоlim dа sе slіkam gоla) Оcijenite mоje fоtоgrafije nа lіnku -->> Ja.cat/id379052
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi