Potpisan novi ugovor o održavanju travnjaka Bilinog polja
Bilino polje prošle godine, uskoro možemo očekivati da će ovakav teren ponovo biti, te da će zadržati status jednog od najboljih travnjaka u BiH

Radnici ALBE od jutros ponovo rade na održavanju terena

Potpisan novi ugovor o održavanju travnjaka Bilinog polja · Saznajemo

D. Kurbegović, foto: D. Kurbegović

Prije 10-tak dana naš portal prvi je pisao o tome da je zapostavljen travnjak Bilinog polja, zbog toga što nije produžen ugovor za ovu godinu između firme, koja je održavala travnjak i Grada Zenice.

Nakon što su slike zapuštenog travnjaka obišle cijelu BiH, kritika je urodila plodom. Danas je potpisan novi jednogodišnji ugovor između Grada Zenice i firme ALBA, koja je i dosad održavala teren u Zenici.

Radnici ovog preduzeća odmah su jutros došli na stadion, kako bi krenuli s radom i kako bi se trava pokosila. Sigurno da je ovo jedna od ljepših vijesti koja u posljednje vrijeme dolazi iz Zenice, gdje NK Čelik vodi bitku za opstanak samog kluba.

Sigurno da će današnja vijest obradovati i ljude u N/FSBiH budući da je Bilino polje dom naše reprezentacije, ali i stadion na kojem su svoje utakmice u Evropi igrali brojni klubovi iz naše zemlje poput Modriče, Žepča, Slobode, Širokog Brijega i Sarajeva.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Nema sumnje da kroz par dana s Bilinog polja možemo očekivati mnogo ljepše fotografije od onih, koje su nastale krajem prošlog mjeseca,

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Samoiskreno
Ma i smečari iz Albe ga lose odrzavaju
0 0
ALLSTAR
Jèeeeeeee
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi