Potpisani ugovori s juniorima Pleićem i Ramljakom

NK Vitez brine za svoju budućnost

Potpisani ugovori s juniorima Pleićem i Ramljakom

Dino Kurbegović

Nogometaši Viteza prvi dio sezone završili su na 10 mjestu, što im garantuje opstanak u Premijer ligi na kraju sezone. Nakon što je klub zaključio listu pojačanja, danas je u prostorijama kluba došlo do potpisivanja ugovora s dvojicom talentovanih omladinaca.

U društvu glavnog operativca kluba Stjepana Badrova, ugovore su potpisali juniori Filip Pleić i Kristijan Ramljak. Oni su nagrađeni za sav rad i trud koji su pokazali u dosadašnjem dijelu priprema, te će zajedno s ostalim prvotimcima u četvrtak otputovati na nastavak priprema u Čitluk.

Vitez će sutra u okviru priprema za nastavak sezone odigrati i četvrtu utakmicu. U prvoj su utakmici savladali kantonalnog ligaša Fortunu iz Zenice rezultatom 7:0, u drugom susretu protiv Čelika na istom stadionu su remizirali 0:0. da bi za vikend u trećoj utakmici savladali sarajevsku Bosnu 1:0.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sutra će izabranici Branka Karačića imati najjaču provjeru dosad, jer će im protivnik biti Željezničar, a utakmica će se igrati od 14 sati na pomoćnom terenu Grbavice.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi