Potvrđen interes Juventusa za Krasića

Potvrđen interes Juventusa za Krasića

Informaciju da je Juventus zainteresovan za srbijanskog reprezentativca Miloša Krasića potvrdio je njegov agent Vlado Borozan.

Juventus već neko vrijeme želi u Torino dovesti saigrača našeg Elvira Rahimića u moskovskom CSKA, a, prema riječima Krasićevog agenta, taj je interes službene prirode.

"Ima nešto od strane Juventusa, što se tiče transfera Miloša Krasića. On je kvalitetan igrač koji bi želio preći u Italiju ili Španiju. Juventus ga želi, to mogu potvrditi, ali ostalo je još mnogo neriješenih pitanja prije realizacije eventualnog transfera", rekao je Borozan.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.