Potvrđeni prijateljski mečevi, moguć još jedan meč i to u BiH

Potvrđeni prijateljski mečevi, moguć još jedan meč i to u BiH

E. Škorić

Na današnjoj sjednici Izvršnog odbora Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine donešene su odluke vezane za pripremne mečeve A reprezentacije.

Tako je i službeno potvrđeno da se 23. marta igra protiv Bugarske, a 27. protiv Senegala.

Prvi meč će se igrati u Razgradu (stadion Ludoogreca), a ne u Sofiji kako se prvobitno planiralo, dok bi duel sa Senegalom trebao da se odigra u Le Havreu, mada mjesto odigravanja tog duela još nije potvrđeno, ali najvjerovatnije će Zmajevi sa Senegalcima snage odmjeriti u Le Havreu.

Također, potvrđen je i duel s Južnom Korejom početkom juna, a postoji mogućnost da krajem maja bude odigrana još jedna prijateljska utakmica i to u našoj zemlji.

Nije poznat rival, ali u tom meču bi se od reprezentacije oprostili Misimović, Spahić, Mujdža, te Ibišević i Lulić, ukoliko naravno novi selektor Robert Prosinečki ne uspije da ih nagovori na povratak u nacionalni tim.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi