Potvrđeno: Borussia u Sarajevu bez Kramera
Foto: EPA

Nije se oporavio od povrede

Potvrđeno: Borussia u Sarajevu bez Kramera

Adnan Beganović

U četvrtak će s početkom u 20:45 na Olimpijskom stadionu Asim Herhatović Hase prvi susret play-offa Evropa lige odigrati Sarajevo i Borussija M'Gladbach, koja će sutra doputovati u naš glavni grad i to bez svog ponajboljeg igrača.

Naime, trener Borussije, Lucien Favre, zbog povrede neće moći računati na usluge njemačkog reprezentativnog veznjaka Christopha Kramera

"Christoph Kramer neće putovati u Sarajevo. Još uvijek je prerano za njegov povratak na teren", izjavio je Favre.

Već u nedjelju Borussiju očekuje i susret 1. kola Bundeslige u kojem se sastaju sa Stuttgartom.

"Moramo razmišljati i o susretu sa Stuttgartom u nedjelju, pa još ne mogu reći koji će 11 igrača istrčati na teren u duelu sa Sarajevom", kaže trener Borussije.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.