Potvrđeno: Fahrudin Šolbić ostaje trener Mladosti DK

Kako smo i najavili

Potvrđeno: Fahrudin Šolbić ostaje trener Mladosti DK

E. Škorić

Odluka je da se u Novu godinu krene s istim trenerom.

Kako smo i najavili, Fahrudin Šolbić ostat će trener Mladosti iz Doboja kod Kaknja i u drugom dijelu sezone.

Kakanjski premijerligaš je putem zvanične stranice potvrdio ostanak Šolbića.

"Nakon osvojena četiri boda u posljednja dva kola jesenjeg dijela sezone, odlučili smo dati šansu treneru Šolbiću koji će nastaviti voditi sa klupe naš tim. Ukoliko rezultati u proljetnom dijelu sezone budu zadovoljavajući otvorene su prilike i za dugoročnu saradnju", rekli su iz uprave Mladosti.

Inače, Šolbić je na klupu Mladosti sjeo prije nekoliko sedmica i to nakon što je Ibro Rahimić dobio otkaz poslije poraza od Radnika na domaćem terenu (0:4).

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Od tada je ekipa zaigrala kao preporođena i u posljednja dva kola sezone osvojila četiri boda. Time je klub nakon dugo vremena pobjegao iz opasne zone.

Mladost se nakon 19 odigranih kola nalazi na 9. poziciji Premijer lige sa 17 osvojenih bodova.

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi