Potvrđeno: Guardiola prekrižio trojicu fudbalera

Više ne računa na njih

Potvrđeno: Guardiola prekrižio trojicu fudbalera

Endin Čaušević

Ljubitelji fudbala u Engleskoj s nestrpljenjem očekuju početak nove sezone u Premiershipu.

Mnoge ekipe ovog ljeta bile su aktivne na tržištu, a jedna od njih je i Manchester City. Građani su na trenersko mjesto doveli Pepa Guardiolu što je značilo i mnoge promjene u sastavu Cityja. Na Etihad je došlo nekoliko novih igrača i sigurno je da će nekoliko imena napustiti City ovog ljeta.

Engleski mediji prenose da je Manchester City potvrdiod je španski stručnjak odlučio na transfer listu staviti trojicu fudbalera na koje više ne računa. 

City će ovog ljeta dati maksimum da se "riješi" Samira Nasrija, Wilfrieda Bonyja i Eliaquima Mangale. Zanimljivo je da je City na dovođenje ovih fudbalera potrošio skoro 100 miliona eura. Također, na izlaznim vratima kluba nalazi se i Jesus Navas, ali još uvijek nije potvrđeno da li je Guardiola i njega odlučio staviti na transfer listu.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi