Potvrđeno: Halilović sutra na predstavljanju u Las Palmasu

Kraj noćne more za hrvatskog igrača

Potvrđeno: Halilović sutra na predstavljanju u Las Palmasu

Hrvatski fudbaler Alen Halilović veoma brzo će postati novi fudbaler Las Palmasa.

Ovo su danas potvrdili iz oba kluba tako da je špekulacijama o njegoovom transferu konačno došao kraj. Las Palmas je na zvaničnoj stranici objavio da će ovaj transfer veoma brzo biti zvaničan.

Halilović će večeras doći u Španiju avionom iz Hamburga te bi trebao odmah obaviti ljekarske preglede, a u Las Palmas dolazi na šestomjesečnu posudbu sa opcijom otkupljenja ugovora na kraju sezone. Iz Las Palmasa su najavili da će Halilović sutra biti predstavljen u 12.30 sati.

Podsjetimo da ovo označava i kraj noćne more za Halilovića koji u Hamburgu nije dobijao gotovo nikaku priliku za igru ove sezone. Odigrao je samo šest mečeva u Bundesligi, a u strijelce se nije upisivao. Podsjetimo da je on u Hamburg stigao prošlog ljeta iz Barcelone za pet miliona eura, a katalonski klub ima opciju da ga vrati za 10 miliona eura u roku od dvije godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi