Potvrđeno: Novi Pazar u Super ligi

Potvrđeno: Novi Pazar u Super ligi

Novi Pazar je definitivno 16. član fudbalske Super lige Srbije za sljedeću sezonu.

Sead Brunčević, sportski direktor Novog Pazara, rekao je da je Izvršni odbor Fudbalskog Saveza Srbije doneo pravu odluku za dobrobit srpskog fudbala.

Upućen je i apel vođama navijača, tačnije Torcide, da ne bude organizovanog slavlja, ali teško da će se to sprečiti. Brunčević je dodao da je ovo najveći uspjeh u 83 godina postojanja kluba i zahvalio se dosadašnjem predsjedniku Rasimu Ljajiću koji je to mjesto ustupio Bojanu Radovanoviću, dosadašnjem prvom čovjeku BASKA koji će sljedeće sezone igrati u Srpskoj umjesto u Super ligi.

Novi Pazar prvi meč kao superligaš igra 13. avgusta u Beogradu protiv Partizana.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.