Potvrđeno: Prošić ne delegira do kraja sezone

Kako smo ranije pisali

Potvrđeno: Prošić ne delegira do kraja sezone

E. Škorić

U prostorijama NS/FS BiH danas je održana vanredna sjednica Komiteta za sudije i suđenje u kojoj je analizirano 20. kolo BH Telecom Premijer lige BiH.

Potvrđena su pisanja SportSport.ba, jer je nakon razmatranja izvještaja posmatrača suđenja, te gledanja snimke utakmice Olimpic - Velež, jednoglasno je donesena odluka da se kazni glavni sudac Eldis Prošić iz Cazina.

 

Prošić će zbog propusta propustiti ostatak sezone, odnosno neće delegirati. Pomenuti sudac trebao je sutra biti u Banjoj Luci, gdje bi kao peti sudac učestvovao u suđenju utakmice 21. kola između Borca i Čelika.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.