Potvrđeno: Ter Stegen ili Reina mijenjaju Valdesa

Iz Barce potvrdili

Potvrđeno: Ter Stegen ili Reina mijenjaju Valdesa

M. Šljivak

Rukovodstvo Barcelone potvrdilo je da će od naredne sezone umjesto Victora Valdesa na golu katalonskog velikana stajati Marc-Andre ter Stegen ili Pepe Reina.

Ovu informaciju je za španske medije potvrdio potpredsjednik Barcelone Josep Bartemeu, koji je potvrdio interes njegovog kluba za golmana Liverpoola na posudbi u Napoliju Pepea Reinu i Marc-Andrea ter Stegena, koji je član Borussije iz Moenchengladbacha.

"Tražimo golmana još od januara. Planiramo da narednog januara objavimo ime našeg novog golmana, nakon što Valdes definitivno objavi svoj odlazak. Ter Stegen i Reina su na našoj listi, ali ćemo samo jednog potpisati", rekao je Bartomeu.

Valdes će na kraju sezone vjerovatno otići u Monaco...

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.