Potvrđeno: Veh na ljeto napušta Frankfurt

Potvrđeno: Veh na ljeto napušta Frankfurt

Edmir Škorić

Armin Veh će na kraju sezone napustiti Eintracht Frankfurt, što je potvrdio predsjednik kluba Heribert Bruchhagen.

Veh je od početka sezone na klupi Frankfurta, a ugovor s klubom traje mu do kraja sezone. S Eintrachtom je prošlog četvrtka ispao iz šesnestine finala Evropske lige od Porta,  a u nedjelju je klub slavio protiv Stuttgata s 2:1 u derbiju začelja Bundeslige.

I ranije je Veh odrađivao jednogodišnje ugovore. Tako je bio slučaj i dok je radio Wolfsburgu, HSV-u, Augsburgu, Hansi...

"Da, tačno je da nas Veh napušta na kraju sezone. To je poznato već neko vrijeme. Želio bih da ostane. Pokušavali smo sve, ali...", rekao ej Bruchhagen.  

Nije poznato ko će biti Vehov nasljednik, a i upitno je hoće li Frankfurt i sljedeće sezone biti član Bundeslige. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.