Poulsen višak u Liverpoolu

Poulsen višak u Liverpoolu

Edmir Škorić

Liverpool u nastavku sezone ne računa na Danca Christiana Poulsena, koji je dobio zeleno svjetlo da potraži novu sredinu.

Poulsen se muči još od dolaska iz Juventusa, pa nikako da "uhvati ritam" i konačno zaigra na pravom nivou, onom kojeg očekuju čelnici engleskog kluba.

No, kako je menadžer Kenny Dalglish već dobro pojačao vezni red (došli Hedenrson i Adam), 31-godišnjem Dancu ostaje da spakuje kofere i krene u potragu za svojim novim klubom.

"Razgovarali smo s Liveproolom. Rekli su da ne mogu garantirati da će Christian igrati ove sezone, ali da su spremni da ga puste ukoliko klubu stigne ponuda", rekao je menadžer danskog reprezentativca.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.