Povratak Ibrahimovića u reprezentaciju

Povratak Ibrahimovića u reprezentaciju

Napadač Barcelone, Zlatan Ibrahimović prekinuo je svoj odmor kako bi saopštio vijest da se vraća u reprezentaciju Švedske.

28-godišnji Šveđanin, bh. porijekla, od dresa reprezentacije Švedske se oprostio u jesen prošle godine, nakon što njegova reprezentacija nije uspjela da se plasira na Svjetsko prvenstvo u Južnoj Africi. Razlog takve odluke je navodno bila namjera da se više posveti klubskoj karijeru u Barceloni.

Do sada Ibrahimović je skupio 62 nastupa za reprezentaciju i postigao 22 gola. Sada će pomoći Švedskoj u pokušaju da se plasiraju na Europsko prvenstvo 2012. godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.