Povratak Jovetića u aprilu

Povratak Jovetića u aprilu

Reprezentativac Crne Gore i napadač italijanske Fiorentine Stevan Jovetić mogao bi se narednog mjeseca konačno vratiti na teren.

Jovetić je povrijeđen i van terena još od 4. avgusta prošle godine kada je pokidao ligamente na desnom koljenu prilikom sudara sa saigračem Mariom Bolattijem na treningu kluba iz Firenze.

"Jovetić 10. marta putuje na kontrolu u Njemačku i ukoliko sve bude u redu priključiće se treninzima kluba. Očekujemo da za tri sedmice, najkasnije početkom aprila, ponovo zaigra", izjavio je njegov menadžer Falji Ramadani.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.