Povreda Higuaina mijenja Sabellin sastav za susret sa BiH
Foto: EPA

Higuain se povrijedio

Povreda Higuaina mijenja Sabellin sastav za susret sa BiH

Midhat Šljivak

Reprezentacija Argentine mogla bi u susret s Bosnom i Hercegovinom na Mundijalu u Brazilu ući bez napadača italijanskog Napolija Gonzala Higuaina.

Sjajni napadač je doživio nezgodnu povredu na jednom od treninga, a na današnjem nije bio u početnom sastavu, kojeg je selektor Alejandro Sabella izabrao kao idealan za meč s BiH.

Umjesto Higuaina priliku da zaigra među prvih 11 dobio je Ezequiel Lavezzi.

Sabellin odabrani tim za meč sa BiH: Sergio Romero, Pablo Zabaleta, Federico Fernandez, Ezequiel Garay, Marcos Rojo, Fernando Gago, Javier Mascherano, Angel Di Maria, Lionel Messi, Sergio Aguero i Ezequiel Lavezzi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.