Povreda koljena prošlost, Čurić spreman za Čelik

Vraća se kapiten Vezira

Povreda koljena prošlost, Čurić spreman za Čelik

Kapiten Travnika Anel Čurić zbog neugodne povrede koljena propustio je uvodna tri kola proljetnog dijela u Premijer ligi. 

Jedan od najboljih igrača u timu koji od nedavno predvodi Osmo Bajrić počeo je trenirati sa ostatkom tima i konkurisat će već za naredni meč Vezira, kada će na Piroti gostovati Čelik.

„Utakmice protiv Čelika uvijek su kvalitetne i igraju se u dobroj atmosferi. Radujem se povratku na teren nakon pauze od tri utakmice,“ kaže Čurić, dodavši:

„Nije lijep osjećaj gledati utakmice sa tribina, hvala Bogu da sam konačno zdrav i spreman za igranje. Dobro smo otvorili proljetni dio, a posebno važna bila je pobjeda nad Širokim Brijegom. Bez obzira što smo još uvijek ugroženi siguran sam da ćemo opstati u društvu najboljih.“

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.