Povrede i kartoni brinu Šešliju

Problemi u Istočnom Sarajevu

Povrede i kartoni brinu Šešliju

Fudbaleri Slavije će biti oslabljeni protiv Radnika u slijedećem kolu Premijer lige. Šef stručnog štaba Milomir Šešlija neće zbog tri žuta kartona moći da računa na Jovana Svitlicu, a zbog povreda neće u timu biti Marka Jovanovića i golmana Ratka Dujkovića.

"Imamo kadrovskih problema sa sastavom, ali ja vjerujem da će igrači koji istrče na teren dati sve od sebe i da ćemo pobjediti Radnik", rekao je Šešlija dodavši:

 

"Na golu će biti Stefan Tomović koji je dobro branio u Mostaru, a kad je riječ o Jovanoviću i Svitlici za njih ćemo pronaći adekvatne zamjene. Slavija ima dobar igrački kadar i veliku želju da upiše pobjedu."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti