Povrede i kartoni brinu Spaića

Uoči susreta sa Zvijezdom

Povrede i kartoni brinu Spaića

D. Banović

Leotar je očajno startovao u ovoj polusezoni. Nadali su se da u prva dva kola mogu do četiri boda, a na kraju osvojili su samo jedan.

Sad u nezgodnom trenutku u Trebinje stiže neugodna Zvijezde, a trener domaćih muku muči oko sastav time, jer zbog kartona neće igrati Gavrilo Čorlija, Slobodan Šaraba i Vladimir Todorović, a na povrede se žale Vučinić i Radović.

"Siguran sam da će svi igrati osim Čorlije, Todorovića i Šarabe. I pored toga mi moramo sve da uložimo kako bi ostvarili prvu pobjedu ovog proljeća. Dosta smo kikseva napravili u ovom prvenstvu, tako da bi svaki naredni, posebno pred našim navijačima, bio koban. Igraćemo otvoreno, jer samo tako mi možemo do pobjede", smatra trener Spaić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.