Povrede okupirale Fratton Park

Portsmouthu sve gore

Povrede okupirale Fratton Park

Edmir Škorić

Na Fratton Park ove sezone ne dolaze lijepe vijesti. Još jedna loša u nizu je povreda dva ključna igrača pred polufinale FA Kupa protiv Tottenhama.

Herman Hreidarsson i Danny Webber će zbog povreda pauzirati šest mjeseci. Hreidarsson je pretrpio povredu Ahilove pete dok je napadač Webber povrijedio ligamente koljena. Obojica su povrijeđeni u subotu, kada je Portsmouth sa 2:0 poražen kod Tottenhama.

Upravo protiv Tottenhama Mornari igraju polufinale FA Kupa, no kakvo stanje vlada u klubu, teško je očekivati da naprave nešto više.

Portsmouth je na dnu Premiershipa, a da stvar bude još gora, povrijeđen je i prvi golman David James.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.