Povrijeđen Joe Cole u susretu protiv Boltona

Propušta li utakmicu protiv bivšeg kluba?

Povrijeđen Joe Cole u susretu protiv Boltona

U utakmici 10. kola Premiershipa između Boltona i Liverpoola, Joe Cole je povrijdedio zadnju ložu, ali još uvijek nije poznata težina povrede i period koji će izbivati sa terena.

Naime, u 62. minuti pomenute utakmice, Joe Cole je morao napustiti travnjak sa bolnom grimasom. Još uvijek nije poznato koliko će biti van terena, ali će najvjerovatnije propustiti utakmicu protiv svog bivšeg kluba, jer u narednom kolu Redsi dočekuju na Anfieldu ekipu Chelseaja.

"Teško je sada procijeniti težinu povrede, ali više ćemo znati nakon pretraga", rekao je menadžer Liverpoola, Roy Hodgsn.

Još jedan igrač Liverpoola koji je u svojoj karijeri igrao na Stamford Bridgeu, Glen Johnosn mogao bi propusitit utakmicu 11. kola Premiershipa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.