Povrijeđeni Ronaldo propustio trening

Povrijeđeni Ronaldo propustio trening

Edmir Škorić

Cristiano Ronaldo, nogometaš madridskog Reala i portugalski reprezentativac, zbog povrede je propustio posljednji trening, saopćilo je vodstvo "kraljevskog" kluba.

"Ronaldo je uoči današnjeg treninga bio na ljekarskom pregledu, koji je pokazao da ima problema s ligamentima. Narednih nekoliko sati bit će pod ljekarskim nadzorom", saopćeno je.

Portugalac, koji je sa svojom ekipom u ponedjeljak doživio ponižavajući poraz od Barcelone 5:0, zbog povrede će vjerovatno propustiti naredni prvenstveni meč protiv Valencije.

Taj susret propustit će i branič Sergio Ramos, koji je zbog crvenog kartona protiv Barcelone suspendiran jednu utakmicu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.