Povrijedio se Gary Neville

Povrijedio se Gary Neville

Lista povrijeđenih igrača u Manchester Unitedu se proširuje. Nakon Ferdinanda, Hargreavesa, Valencie, Andersona i Owena, povrijedio se i kapiten Gary Neville.

35-godišnji desni bek je na treningu povrijedio članak, te će zbog toga popustiti predsezonsku turneju po američkom kontinentu. Pored povrijeđenih igrača na turneji neće biti Waynea Rooneya i Maichaela Carricka, koje je Alex Ferguson poštedio zbog Svjetskog prvenstva.

Igrači Crvenih đavola turneju počinju 12. jula, a prva destinacija im je Chicago gdje će odraditi prvi dio priprema. Potom ih čeka prvi susret protiv Celtica 16. jula u Toronta, dok utakmicom 30. jula protiv Chivasa u Guadalajari, završavaju turneju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.