Powell ne prelazi u Manchester United

Menadžer kluba negirao špekulacije

Powell ne prelazi u Manchester United

Menadžer engleskog kluba Crewe Alexandra, Steve Davis demantovao je navode medija da je mlada zvijezda ovog tima, Nick Powell već potpisao ugovor sa Manchester Unitedom.

Navodno su Crveni đavoli iz utrke za Powella uspjeli izbaciti Arsenal. Međutim Davis je opovrgao sve te navode te je istakao kako Powell neće pregovarati sa klubovima dok Crewe ne odigra finalnu utakmicu play-offa protiv Cheltenhama.

"Trenutno su to samo špekulacije. Nismo primili konkretnu ponudu od ikoga. Svakako ne namjeravamo pregovarati prije nedjelje. Možda se iduće sedmice bude znalo više", kazao je Davis.

Crewe Alexandra je klub koji su inače takmiči u četvtom rangu engleskog fudbala, a mladi Powell je ove sezone za njih postigao 15 golova te se procjenjuje da bi njegova cijena mogla biti oko 4 miliona funti.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.