"Poželjeli smo obući državni dres"

Vedad Ibišević

"Poželjeli smo obući državni dres"

Za nekoliko sati na Rasunda stadionu će snage u prijateljskom susretu odmjeriti fudbalske reprezentacije Švedske i Bosne i Hercegovine.

"Prva od dvije provjere je pred nama. Odradili smo dva kvalitetna treninga po dolasku u Stockholm, svi su igrači došli zdravi i spremni i očekujem dobru igru i našu pobjedu večeras. Možda da će kiša malo pokvariti teren, ali to ne bi trebalo previše uticati na našu igru. Poželjeli smo obući državni dres, a večeras će nam motiv više svakako biti igranje pred tribinama punim naših navijača", rekao je Vedad Ibišević.

Inače, u ovim trenucima ispred stadiona Rasunda okupilo se nekoliko hiljada navijača Bosne i Hercegovine, koji su u Stockholm stigli iz gotovo kompletne Evrope.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.