'Pozitivni' Bihorac se osjeća dobro, nalazi Osmića, Ćosića i Vehabovića negativni

Koronavirus ušao u mostarski klub

'Pozitivni' Bihorac se osjeća dobro, nalazi Osmića, Ćosića i Vehabovića negativni

Koronavirus je prije nekoliko dana ušao u ekipu Veleža. 

Faruk Bihorac je pozitivan fudbaler, a zbog kontakta s njim u samoizolaciji su Melvin Osmić, Mehmed Ćosić i Edo Vehabović.

Mostarski klub je danas saopštio kako se 'pozitivni' Bihorac osjeća dobro, a da su novi rezultati pomenutog trojca bili negativni.

"Nakon što je nalaz Faruka Bihorca pokazao da je ovaj igrač pozitivan na virus Covid-19, on je u izolaciji, dok su trojica njegovih saigrača, Edo Vehabović, Melvin Osmić i Mehmed Ćosić, koji su bili u dužem bliskom kontaktu s njim, u samoizolaciji. Potom su isti ponovo testirani te su njihovi nalazi pokazali da su negativni.

Ekipa nastavlja sa trenažnim procesom, a Bihorac će ponovo biti testiran krajem sedmice.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U razgovoru sa Bihorcem, kazao nam je kako se osjeća jako dobro te da nema nikakvih simptoma. Iskoristio je priliku da pozdravi sve navijače i savjetovao da se čuvaju", navodi se na zvaničnoj Facebook stranici Veleža.

🔴OBAVJEŠTENJE🔴 Nakon što je nalaz Faruka Bihorca pokazao da je ovaj igrač pozitivan na virus Covid-19, on je u...

Posted by FK Velež Mostar on Tuesday, June 23, 2020
Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi