Poziv: Ako ima neko da mu je Čelik dužan, neka se javi

Oglasili se sa Bilinog polja

Poziv: Ako ima neko da mu je Čelik dužan, neka se javi

Nogometni klub Čelik zajedno sa novoizabranim Upravnim odborom uputio je javni poziv povjeriocima.

Zeničani žele da u godinama koje dolaze klub stane na zdrave noge i da se ponovo vrati tamo gdje i pripada, u sami vrh bh. nogometa, a primarni cilj je riješiti nakupljena dugovanja.

S tim u vezi iz Čelika su uputili javni poziv svim povjeriocima za dostavu informacije o potraživanjima koja imaju prema klubu, i to uz obavezno prilaganje dokumentacija na kojoj se temelji potraživanje.

"Molimo sve povjerioce koji svoja potraživanja temelje na ugovoru, sudskoj presudi i slično da iste dostave lično na adresu kluba ili putem pošte. Adresa: Bulevar Kulina bana bb", navodi se u saopštenju i dodaje da svi uz prijave dostave i kontakt podatke.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Rok za podnošenje prijava je osam dana, odnosno do 22. jula 2020. godine (srijeda).

Po prijemu svih prijava, Upravni odbor Čelika će formirati Komisiju za ocjenu osnovanosti potraživanja, te dati prijedlog načina rješanja predmetnih potraživanja.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi