Poznat spisak Rome za Ligu prvaka

Vučica u grupi "smrti"

Poznat spisak Rome za Ligu prvaka

Endin Čaušević
Teme:

Roma ove sezone ima velike ambicije u italijanskoj Seriji A, ali rimski klub želi i što dalje dogurati u Ligi prvaka.

Vučica prošle sezone nije uspjela da dođe do Lige prvaka jer je ispala u play-offu, ali ove sezone Roma je uspjela direktno da se plasira u grupnu fazu. Rimski klub se nalazi u vjerovatno najtežoj grupi sa Chelseajem, Atletico Madridom i Qarabagom.

Eusebio Di Francesco će tako debitovati kao trener u mečevima Lige prvaka, a danas je objavio i spisak igrača na koje će računati u ovom takmičenju. Naravno, ono što je za nas najvažnije jeste da je mjesto na spisku našao i najbolji strijelac ovog tima Edin Džeko.

Spisak igrača Rome za Ligu prvaka: Nura Abdullahi, Alisson Becker, Bruno Peres, Gregoire Defrel, Daniele De Rossi, Edin Džeko, Stephan El Shaarawy, Federico Fazio, Maxime Gonalons, Rick Karsdorp, Aleksandar Kolarov, Kostas Manolas, Hector Moreno, Radja Nainggolan, Juan Jesus, Diego Perotti, Lorenzo Pellegrini, Gerson, Patrik Schick, Lukasz Skorupski, Kevin Strootman, Cengiz Under.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi