Poznat trojac kojeg je Sabella otpisao?

Otamendi, Sosa i Fernandez

Poznat trojac kojeg je Sabella otpisao?

Edmir Škorić

Argentinski selektor Alejandro Sabella će u narednih 20-ak sati objaviti konačni popis igrača za Svjetsko prvenstvo u Brazilu.

Sabella u Argentini susjedni Brazil na Mundijal vodi 23 nogometaša, a sa trenutnog spiska morat će otpasti trojica nogometaša.

Iako nema zvaničnog spiska, argentinski novinari su objavili da su "višak" Nicolas Otamendi, Jose Augusto Fernandez i Jose Sosa. 

Navodno njih trojica nisu u planovima Sabelle, mada treba sačekati zvanični spisak. Argentince će, u to nema sumnje, na SP-u predvoditi Lionel Messi, Angel Di Maria, Sergio Aguero, Gonzalo Higuain...

Dodajmo da Argentina igra u grupi F zajedno sa BiH, Nigerijom i Iranom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.