Poznati arbitri drugog kola Prve lige Republike Srpske

Dušan Berak sudi u Banjaluci

Poznati arbitri drugog kola Prve lige Republike Srpske

D. Vejo

Drugo kolo Prve lige Republike Srpske na programu je ovog vikenda.

A povodom toga, poznati su i arbitri koji će dijeliti pravdu na mečevima. U derbiju drugog kola kojeg će odigrati Borac i Kozara u Banjaluci, sudit će Dušan Berak, dok će u I. Sarajevu na meču između Slavije i Rudara glavnu riječ imati Miloš Gigović.

U Etno selu Stanišići na susretu tamošnje Zvijezde 09 i Slobode MG, glavni sudija biti će Aleksandar Njegomirović, dok će u Zvorniku na meču Drine i Sloge iz Doboja glavnu riječ imati Dragan Žarić.

Na bojištu u Šamcu, gdje će svoja koplja ukrstiti tamošnji Borac i Tekstilac iz Dervente o svemu će odlučivati Danijel Mandić, a u Foči u susretu Sutjeske i Podrinja kao glavni arbitar biti će Slađan Došlo.

Utakmice drugog kola šampionata Srpske zakazane su za subotu i nedjelju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi