Poznati dobitnici ulaznica
Emir i Eldar Šalaka čitaju SportSport.ba

SportSport.ba i FK Sarajevo nagrađuju

Poznati dobitnici ulaznica

Edmir Škorić

Poznati su dobitnici ulaznica za susret na Koševu između Sarajeva i Veleža.

Nagradnu igru organizirao je portal SportSport.ba u saradnji sa Fudbalskim klubom Sarajevom, a svi oni koji su učestvovali, istina odaziv nije bio prevelik, nagrađeni su sa ulaznicama za susret Sarajevo - Velež, koji se igra večeras na stadionu Koševo s početkom u 21 sat.

Podsjetimo, da biste osvojili ulaznicu, bilo je potrebno da se uslikate za vrijeme surfanja na našem portalu, potom tagujete sebe i osobu koju želite povesti na stadion, te sliku postavite na zid naše Facebook grupe.


Dobitnici ulaznica su:

Emad Vuk i Aid Obradović,
Harun Čustović
Emir i Eldar Šalaka
Velež Rođeni Mesanovic


Ulaznice je moguće podići u terminu od 15 sati pa do početka utakmice, u prostorijama SportSport.ba redakcije, u ulici Alipašina 19. Za više informacija kontaktirajte nas na 061/ 764-328.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.