Poznati kandidati za selekciju novinara
Selektor selekcija novinara: Dragan Jović

Selekcija novinara protiv "zmajeva"

Poznati kandidati za selekciju novinara

Dragan Jović, trener Zrinjskog i selektor novinarske ekipe koja bi 5. juna trebala odigrati prijateljsku utakmicu sa A selekcijom BiH, polako dovršava spisak.

Novinari sportskih redakcija bh.medija zajedno sa trenerom novog prvaka Bosne i Hercegovine birali su fudbalere koji bi se trebali 5. juna suprostaviti bh. „zmajevima“ u prijateljskom susretu.

Prema prvom Jovićevom spisku, za novinarsku selekciju Bosne i Hercegovine trebali bi zaigrati: Jovanović (Slavija), Trivunović ( Himki), Čolić (Velež), Mujić, Kuduzović (Sloboda), Nurković (Travnik), Muharemović (Lokeren), Smajić, Aganović, Zukanović (Dender), Alispahić (Šibenik), Škoro, Torlak (Sarajevo) , Hadžić (Čelik), , Mahmutović (Teplice), Šovšić (Zagreb), Đurić (Zrinjski), Bekrić (Željezničar), Vranješ (Crvena Zvezda), Dajić (Tubize), Božić (Ujpest), Husić (Cibalia), Grabus ( Interblok), Lulić (Grashopers).

Inače, selektoru Joviću na klupi će u ovoj utakmici asistirati treneri učesnika ovosezonskog finala Kupa Bosne i Hercegovine, Sakib Malkočević iz Slobode i Zoran Erbez iz Slavije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.