Poznati parovi play-offa i play-outa

Prva liga Republike Srpske

Poznati parovi play-offa i play-outa

D. Vejo

Prva liga Republike Srpske polako ali sigurno ulazi u završnicu, pa su tako poznati i parovi play-offa i play-outa pomenutog takmičenja.

Lider na tabeli banjalučki Borac za protivnika u prvom kolu imat će ekipu Kozare iz Gradiške, koja puna samopouzdanja ulazi u ovaj susret nakon velikog trijumfa nad ekipom Drine iz Zvornika u posljednjem kolu regularnog dijela šampionata (2:0). Favorit u ovom susretu svakako je banjalučki sastav koji je ozbiljan u namjeri da se vrati u elitu. 

Crveno-plavi zauzimaju prvu poziciju na tabeli sa 14 bodova prednosti u odnosu na prateći Rudar, te bi im pobjeda u nedjelju u mnogome olakšala put ka šampionskoj tituli.

Meč između Borca i Kozare igra se u nedjelju sa početkom od 18.30 sati na Gradskom stadionu u Banjaluci.

Ništa manje uzbudljivo neće biti ni u Zvorniku gdje domaća Drina dočekuje Rudar iz Prijedora. Ovo će biti duel prošlogodišnjih premijerligaša što svakako obećava kvalitetan fudbal. Utakmica je zakazana za subotu od 16.30 sati.

U istom terminu, sastat će se Tekstilac i Podrinje. Tim iz Janje najprijatnije je iznenađenje ove sezone u Prvoj ligi Republike Srpske s obzirom da su nakon kraja regularnog dijela šampionata zauzeli treće mjesto u prvenstvu.

Kada je u pitanju Liga za opstanak, tu se nalazi također šest klubova.

Sve utakmice se igraju u subotu od 16.30 sati, a parovi su Slobda MG i Slavija, odnosno šamački Borac i Sutjeska iz Foče. Dok će u posljednjem duelu snage odmjeriti Zvijezda 09 i Sloga iz Doboja.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi