Poznati polufinalni parovi na Valter Cupu

Kategorije do 13 i 15 godina

Poznati polufinalni parovi na Valter Cupu

O. Lekić

U organizaciji Škole fudbala Valter od 6. do 8. aprila se održava prvi "Valter Cup 2018".

U kategoriji do 13 godina danas su odigrane četvrtfinalne utakmice, a prolaz dalje osigurale su ekipe Intera, Dinama, Crvene zvezde i Osijeka.

Inter je rezultatom 4:0 savladao Sarajevo, Dinamo se 3:0 bio bolji od Domžala, dok je duel između Crvene zvezde i podgoričke Mladosti okončan rezultatom 2:0 u korist crveno-bijelih. Preostali duel između Osijeka i Vojvodine je završen rezultatom 0:0, ali prolaz dalje je kasnije ostvario hrvatski predstavnik.

Polufinalni parovi:

Inter - Dinamo Zagreb
Crvena zvezda - Osijek

Kod dječaka do 15 godina Sarajevo je poraženo od Kasimpaše rezultatom 2:0, Fenerbahče je sa 4:1 savladao Krku. U meču Bursaspora i Vojvodine slavio je turski tim rezultatom 2:1, dok je preostalo duel MTK-a i Spartaka završen s nepopularnih 0:0, no prolaz dalje je kasnije osigurao MTK.

Polufinalni parovi:

Bursaspor - MTK
Fenerbahče - Kasimpaša

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi