Poznato kada će Verratti potpisati za Barcelonu?

Očekuje se njegov dolazak na Nou Camp

Poznato kada će Verratti potpisati za Barcelonu?

Endin Čaušević

Italijanski reprezentativac Marco Verratti želi svoju karijeru nastaviti u Barceloni, no PSG ne želi olako pustiti jednog od svojih najboljih igrača.

Već nekoliko sedmica špekuliše se o tome da će Verratti svoju karijeru nastaviti u katalonskom klubu, no Barca i PSG nikako da se dogovore oko visine obeštećenja. PSG traži 100 miliona eura, dok je Barcelona spremna da za italijanskog reprezentativca plati 20 miliona manje.

Katalonski Sport objavio je danas da će Barcelona u narednim danima poslati ponudu od 80 miliona eura, koja će ujedno biti i posljednja. U katalonskom klubu se nadaju da će PSG ovaj put pristati da proda Verrattija, a navodno je već odlučeno kada bi on mogao biti predstavljen kao novo pojačanje.

Ukoliko sve prođe po planu Barcelone italijanski igrač će u Barcu stići 5. jula kada bi trebao proći ljekarski pregled, te potpisati ugovor. No, PSG se još uvijek pita za sve i bit će zanimljivo vidjeti kako će se ova transfer saga završiti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti