Poznato kada počinje nova sezona Premijer lige BiH

Klubovi neće dugo odmarati

Poznato kada počinje nova sezona Premijer lige BiH · Saznajemo

Endin Čaušević

Do kraja ove sezone Premijer lige Bosne i Hercegovine ostalo je još samo jedno kolo, no skoro sve stvari već su poznate.

FK Sarajevo ove sezone osvojio je duplu krunu, dok će u niži rang Krupa i GOŠK. Ova sezona Premijer lige ponudila je dosta uzbuđenja, te će igrači nakon ovog vikenda na zasluženu pauzu.

Međutim, mnogi klubovi će već narednog mjeseca početi pripreme za evropska takmičenja, a nešto kasnije i ostale ekipe.

Nova sezona Premijer lige BiH startati će već 20. i 21. jula, a u prvom dijelu će se igrati 19 kola.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Što se tiče prvog dijela sezone on se završava početkom decembra ove godine, tačnije 7. i 8. decembra kada će se igrati mečevi 19. kola Premijer lige BiH.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi