Poznato koliko će Mitrović odsustvovati sa terena

Prve vijesti ohrabrujuće

Poznato koliko će Mitrović odsustvovati sa terena

D. Vejo

Napadač Newcastlea Aleksandar Mitrović jučer je doživio tešku povredu koljena, nakon što se sudario sa golmanom Birminghama u okviru trećeg kola FA Cupa.

Svega 10 minuta, srbijanski fudbaler proveo je na terenu nakon čega je morao van istog, i to na nosilima i maskom za kiseonik na glavi.

Iako je povreda izgledala zaista zastrašujuće, ona ga neće udaljiti dugo sa terena. Naime, centarfor Svraka treninzima će se vratiti kroz nekih desetak dana.

Može se reći da je srbijanski fudbaler imao sreće, s obzirom da su ligamenti ostali čitavi te neće biti potrebe da ide na operacioni stol.

Meč između Birminghama i Newcastlea završen je razultatom 1:1.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi