Poznato koliko će Ramos odsustvovati zbog povrede

Duže nego što se očekivalo

Poznato koliko će Ramos odsustvovati zbog povrede

Kapiten španske reprezentacije i Real Madrida Sergio Ramos doživio je povredu u susretu sa Albanijom odigranom u nedjelju navečer.

Ramos je u Skadru povrijedio ligamente lijevog koljena i prve informacije su govorile da će sa terena odsustvovati mjesec dana.

Ipak, čini se da je povreda ipak teža nego što se očekivalo pa će tako sjajni defanzivac najvjerovatnije pauzirati dvije sedmice duže nego što se mislilo.

To znači da će Ramos propustiti derbi sa Atleticom koji se igra 19. novembra, ali bi trebao biti spreman za El Clasico koji se igra početkom decembra.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi