Poznato lice bodri Čelik s tribina

Sjećate li ga se?

Poznato lice bodri Čelik s tribina

Na Bilinom polju trenutno se u sklopu 14. kola Premijer lige BiH igra duel Čelika i Veleža.

Duel u Zenici privukao je skoro 2.000 gledalaca, a ono što se vidjelo u prvih 45 minuta moglo je svakako da zadovolji sve prisutne, budući da nije nedostajalo šansi ni s jedne, ni s druge strane.

Kako stadion nije ispunjen, na tribinama se lako moglo uočiti i jedno poznato ime - Dario Damjanović. Ovaj bivši reprezentativac BiH dio svoje bogate karijere proveo je upravo u Bilinom polju, a iako je od te epizode prošlo desetak godina, ostao je vezan za zenički klub i nerijetko ga podržava s tribina.

I dok mnogi u njegovim godinama (38) već odavno uživaju u mirovini, Damjanović je i dalje fudbalski aktivan. Trenutno igra za NK Odžak 102.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

VelaHavle
Opet protestuju cernobilci hahahah... regularan gol im ljudi dali, a oni nesto dizu tenziju i stvaraju naboj... nemaju kvalitet a nazor nesto se guraju i hoce... opstanaknje vasa realnost i pomirite se s tim
3 3
Alen23
Ja mislio Ivo Karlovic hahahaha
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi