Poznato premijerligaško ime pojačalo NK GOŠK

Ivan Peko novo pojačanje Gabeljana

Poznato premijerligaško ime pojačalo NK GOŠK

U NK GOŠK će u nastavku sezone zaigrati jedno dobro poznato ime s premijerligaških terena.

Nakon što su iz Hrvatskog dragovoljca stigli Toni Tipurić i Dražan Glibo, iz Jedinstva Dženan Haračić, iz banovićke Budućnosti Samir Mehić, a iz Zrinjskog na posudbu Gabrijel Čoko, Gabeljani su osigurali usluge još jednog nogometaša.

Posljednji je u GOŠK stigao iskusni Ivan Peko, nekadašnji junior Zrinjskog a koji je kasnije prešao u zagrebački Dinamo, te nakon toga promijenio veliki broj klubova. Vezni igrač je nastupao za Lokomotivu, Široki Brijeg, Vitez, Zrinjski i austrijski Horn, a zadnji angažman imao je u Neretvi iz Metkovića. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi