Prandelli: Balotelli je tražio pomoć

Prandelli: Balotelli je tražio pomoć

Cesare Prandeli, selektor talijanske reprezentacije, rekao je kako je Mario Balotelli, napadač Manchester Cityja, od njega tražio pomoć, jer ne može kontorilisati svoje ponašanje na terenu.

Balotelli se nije našao na spisku Azzurra za nadolazeće utakmice protiv Slovenije i Ukrajine zbog ponašanja u posljednje vrijeme.

Kontraverzni talijanski napadač je dobio crveni karton u Evropskoj ligi protiv Dinamo Kijeva koji je koštao Građane prolaska dalje.

To je bilo drugo isključenje Balotellija od dolaska u Englesku, a četvrto u karijeri. Nakon toga pozvao je Prandellija i zatražio pomoć.

"Razovarao sam sa Balotellijem, shvatio je da je glupo postupio. Rekao mi je da mu je potrebna pomoć, jer uvijek sve upropasti", rekao je Prandelli, selektor reprezentacije Italije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.