Pravi sretnik: Bio na odmoru, a sada ide na EURO

Slučajno se zadesio u istom hotelu

Pravi sretnik: Bio na odmoru, a sada ide na EURO

Endin Čaušević

Reprezentacija Rusije prije nekoliko dana odigrala je prijateljsku utakmicu u Monte Carlu protiv Srbije.

Na toj utakmici povrijedio se Igor Denisov koji će zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo, a poziv je dobio fudbaler Zenita, Artur Yusupov. Priča za ovog fudbalera je nevjerovatna, ali istinita.

Naime, Jusupov je slučajno bio na odmoru u Monte Carlu u istom hotelu kao i reprezentacija Rusije, a sada ide na Evropsko prvenstvo. Yusupov je na odmor otišao kada je selektor Rusije Leonic Slutskij objavio spisak na kojem nije bilo igrača Zenita.

"Nevjerovatno, pa nisam imao ni kopačke. Roman Neustadter mi je dao svoje kopačke jer nosimo isti broj. Ovo je za mene velika čast, iako je sve čudno ja sam ponosan što sam dobio poziv. Biće teško ući u formu nakon 14 dana odmora, ali dat ću svoj maksimum", kazao je Yusupov.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi