Prcić: Možemo se nositi sa svima u grupi

Počinje kvalifikacioni turnir u Bugarskoj

Prcić: Možemo se nositi sa svima u grupi

Juniorska reprezentacija Bosne i Hercegovine danas počinje kvalifikacioni turnir u Bugarskoj, gdje ćemo osim domaćina igrati još sa Rusijom i Irskom.

Zmajevi do 19 godina danas igraju prvi susret u 14 sati, a sastat će se sa Rusijom. Sanjin Prcić, veznjak Sochauxa, ističe da se možemo nositi sa svim protivnicima u grupi.

"Malo sam zakasnio na okupljanje u Vogošću zbog klupskih obaveza, ali kad sam došao odmah sam osjetio da je atmosfera dobra. U Makedoniji i Austriji pokazali smo da imamo kvalitet i mislim da možemo napraviti dobar rezultat u Bugarskoj", rekao je Prcić za SportSport.ba.

"Sve tri utakmice bit će teške i podjednako važne. Imamo ekipu koja se može nositi sa svim reprezentacijama u našoj grupi. Bit će teško odigrati na nivou tri utakmice u pet dana, ali pokušat ćemo to učiniti", dodao je veznjak tima našeg Mehmeda Baždarevića.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.