Vezista nakon meča

Prcić: Uvijek može bolje, ali moramo biti zadovoljni

A. Beganović

Vezni fudbaler naše reprezentacije Sanjin Prcić zadovoljan je nakon današnje pobjede našeg tima protiv Albanije u gostima. 

Prcić je rekao da igra uvijek može biti bolja, ali da moramo biti zadovoljni rezultatom.

"Pa mislim da smo odigrali jednu dobru utakmicu. Prvo poluvrijeme, kada smo god krenuli u napad brzo smo bili pred njihovom golu i uspjeli smo dati dva gola. Naravno, oni su nam pravili u drugom dijelu veći pritisak i dali su jedan gol, ali mi moramo biti zadovoljni. Sigurno da uvijek možemo igrati bolje. Nije lako pobijediti Albaniju, oni su također dobra ekipa, ali zadovoljni smo", rekao je Prcić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije